Alimentul-surpriză care te poate scăpa instant de tuse

Scris de Gabriel Adam la 17 Jan 2017, ora 15:00

Profesorul Alyn Morice, directorul departamentului de studii respiratorii şi cardiovasculare de la Universitatea din Hull, pretinde că există cercetări ale căror rezultate demonstrează că ciocolată este unul dintre cele mai bune remedii pentru ameliorarea tusei.

Rezultatele celui mare mare studiu realizat în Europa, asupra efectelor medicamentelor care se eliberează fără prescripţie au demonstrat că remediile pe baza de cacao sunt mai eficiente decât cele standard, potrivit.

Studiul a fost realizat pe 163 de pacienţi, iar aceştia au ajuns la concluzia că medicamentele bazate pe ciocolată au determinat îmbunătăţiri semnificative ale simptomelor în doar două zile.

În plus, cercetătorii de la Imperial College din Londra au revelat şi că teobromină, o substanţă conţinută în ciocolată, este mult mai bună pentru îndepărtarea reflexelor de tuşe decât codeină, ingredientul principal din cele mai multe remedii recomandate pentru astfel de afecţiuni, potrivit gândul.info. Datorită faptului că au în componentă cacao, astfel de medicamente sunt şi mult mai aderenţe decât remediile standard pentru tuse, formând un înveliş peste terminaţiile nervoase ale gâtului care determina o vindecare mai rapidă, au mai arătat oamenii de ştiinţă.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP