Andreea Marin a pus piciorul în prag: i-a interzis să…

Scris de Gabriel Adam la 19 Feb 2017, ora 14:00

Andreea Marin are o relație extrem de apropiată de fiica ei, declarând în repetate rânduri că dorește ca Violeta să o privească nu doar ca mamă, ci și ca soră sau cea mai bună prietenă. Cu toate că încearcă să-i facă mereu pe plac, vedeta TV i-a impus și restricții fiicei sale.

Andreea Marin este o mamă destul de permisivă și ar face orice ca fiica ei să fie fericită. Cu toate că Violeta mai are puțin și împlinește 10 ani, vârsta la care alte fetițe au dat deja iama în trusa de cosmetice a mamelor și au stricat vreo două-trei rujuri sau farduri de ochi, Andreea Marin nici nu concepe ca fiica ei să treacă la acest nivel.

Jurata de la emisiunea „Uite cine dansează” susține că Violeta nu a luat contact cu produsele cosmetice, ci doar a urmărit-o pe ea în timp ce-și executa ritualul de înfrumusețare: cu măști și produse cosmetice pentru îmbunătățirea tenului. „Eu îmi fac măști, dar ea nu. Cred că este prea mică. E încă prea devreme, dar învață de la mami, vede. Eu nu prea sunt de acord cu cosmeticele, rujuri și altele la vârsta ei. Nu, nu. Este prea devreme”, ne-a declarat Andreea Marin.

Conștientă totuși de faptul că Violeta intră în contact cu alte fetițe, care au descoperit trusele de machiaj ale mamelor, și că nu o poate priva de toate dorințele specifice vârstei, Andreea Marin o mai lasă din când în când să-și dea unghiile cu ojă. Violeta are voie să folosească ojă doar în vacanță, nicidecum pe timpul școlii.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP