Anunţul referitor la toate firmele din România

Scris de Gabriel Adam la 4 Dec 2016, ora 06:30

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene, derulează un proiect pentru ca şi persoanele juridice să poată plăti impozitele şi taxele prin ghiseul.ro.

Ministrul Comunicaţiilor, Delia Popescu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, la o întâlnire cu reprezentanţi ai primăriei, că ministerul pe care îl conduce este în discuţii cu Ministerul Fondurilor Europene şi speră să finalizeze un proiect privind plata online pentru persoanele juridice.

”Este un proiect al nostru pe care sperăm să-l finalizăm împreună cu colegii de la Ministerul Finanţelor, pentru că legislaţia pe zona de ghiseu.ro este făcută în parteneriat, între Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Comunicaţiilor”, a spus Delia Popescu, fiind întrebată de reprezentantul Primăriei Alba Iulia dacă societăţile comerciale vor putea plăti taxele şi impozitele online.

Ministrul Comunicaţiilor a adăugat că speră ca acest proiect să se concretizeze în cel mai scurt timp.

”Sperăm să vă dăm această veste cât mai repede: da, şi persoanele juridice vor putea să plătească prin intermediul ghiseului.ro”, a spus ministrul, conform mediafax.ro. Ministrul Comunicaţiilor a participat la conferinţa de lansare a proiectului-pilot ”Alba Iulia Smart City 2018”, iar la primărie i s-a prezentat o statistică a plăţilor efectuate prin ghiseul.ro.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP