Care sunt paşii pentru a câştiga la pariuri sportive

Scris de Gabriel Adam la 5 Feb 2017, ora 15:00

În ultimul deceniu, piaţa pariurilor sportive din România a crescut în mod constant, fapt observat şi de casele de profil din străinătate, care au apărut la noi în număr din ce în ce mai mare.

Sute de mii de români îşi încearcă norocul în fiecare săptămână, în speranţa că vor reuşi „să dea lovitura”. Astăzi vă prezentăm zece reguli simple pentru a reuşi să câştigaţi la pariuri sportive:

1. Nu bifa mai mult de 5 evenimente sportive pe acelaşi bilet!

Dacă vrei să te îmbogăţeşti din pariurile sportive, trebuie să ştii că nu e imposibil, dar e destul de dificil. Nu încerca să câştigi milioane de lei noi pe un singur bilet, pentru că, cel mai probabil, nu vei reuşi. Cu cât vei juca mai multe meciuri pe un bilet, cu atât va creşte riscul de a-l pierde, astfel că specialiştii te sfătuiesc să nu te hazardezi şi să bifezi doar 4-5 evenimente.

2. Alege cote decente!

Cotele la pariuri variază între 1,05 şi 100. Indicat ar fi să alegi 1-5 cote de până la 2,00. Asta deoarece orice cotă trece de 2,00 devine riscantă.

3. Nu paria sume mici, dar nici imense!

Pe un bilet nu este indicat să pui sume mici, pentru că şi câştigul va fi mic. De asemenea, nu trebuie să laşi un hobby să se transforme într-o obsesie şi să pariezi toţi banii pe care îi ai. Riscul de a-i pierde este, totodată, destul de ridicat. Cel mai indicat este să te gândeşti la veniturile tale şi să investeşti lunar maximum 10% din veniturile tale în această activitate.

4. Ai răbdare!

Nu este indicat să pariezi în fiecare zi. Ar fi bine să aştepţi acele zile în care sunt mai multe evenimente sportive, pentru a avea de unde alege. Mulţi nu au răbdare şi vor să câştige bani zi de zi, dar acest lucru este aproape imposibil.

5. Nu te baza strict pe noroc!

Pariurile sportive nu reprezintă un joc de noroc, în adevăratul sens al cuvântului. Nu uita: nu vorbim despre aparate de tip slot-machine sau despre jocuri gen Bingo, ci despre o activitate efectuată de oameni, care are o marjă mai mare de predictibilitate! Aici nu e vorba doar despre noroc, ci despre deţinerea unor informaţii utile: forma jucătorilor, rezultatele obţinute până acum, istoria confruntărilor etc.

6. Trebuie să ai o atitudine pozitivă

Cum spuneam, norocul nu este cel mai important, dar are un cuvânt de spus. Astfel, nu e bine să te bazezi pe noroc, dar nici să ignori complet acest aspect. Specialiştii spun că e indicat să porneşti cu gânduri pozitive, nicidecum să pleci de la ideea că vei pierde orice bilet pe care îl vei juca. Asta nu garantează automat câştigul, dar poate fi de folos.

7. Fii atent la cote!

Cotele puse de casele de pariuri sportive se schimbă în mod constant. Asta în funcţie de câţi oameni joacă acele meciuri, de sumele investite pe un anumit rezultat, pe informaţiile de ultimă oră ale caselor de pariuri. Nu strică să fii atent la aceste modificări ale cotelor. Aşadar, o cotă care creşte este improbabil să mai iasă; în schimb, una care scade are şanse tot mai mari să fie cea corectă.

8. Informează-te!

Aşa cum spuneam, norocul are rolul lui, dar cea mai importantă este informaţia la pariurile sportive. În era Internetului, ai o groază de surse (site-uri de specialitate, site-urile echipelor implicate, ale ziarelor sportive, forumuri ale pariorilor etc.) din care te poţi informa cu privire la un anume eveniment sportiv sau la altul. Vezi tot ce se poate vedea despre un meci şi abia apoi alege pronosticul corect.

9. Nu uita: câştigul va fi în funcţie de investiţie!

Cu cât investiţia va fi mai ridicată (ea poate porni de la 2 lei şi ajunge chiar la câteva mii de lei, în funcţie de posibilităţi!), cu atât câştigul va fi mai mare şi cu atât mai mult vei putea bifa mai puţine meciuri pe acelaşi bilet, scăzând considerabil riscul de a pierde. Totuşi, aşa cum menţionam anterior, trebuie să investeşti în funcţie de posibilităţile tale.

10. Orice câştig este binevenit

Desigur, cu toţii ne-am dori să obţinem câştiguri considerabile cu minimum de investiţie, acesta este drumul cel mai scurt. Dar asta se întâmplă extrem de rar şi trebuie să fii echilibrat, să nu te aştepţi la minuni! Nu uita că orice câştig este binevenit, chiar dacă înseamnă doar dublarea banilor investiţi.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP