Cât de mult îmi place (Epic) VARA! FOTO DESCHIDERE

Scris de Andrei Forte la 23 Jun 2016, ora 17:46

Solstițiul de vară a anunțat și începerea oficială a sezonului cald, și premiera în România a unuia dintre DJ-ii internaționali aflați pe val. Epic vara mood (5)

Epic Vara prezintă, pentru prima dată în țară, un set live semnat Mahmut Orhan. Tânăra vedetă a dat lovitura în acest an cu piesa Feel, care l-a propulsat pe turc în topurile de specialitate. Piesa DJ-ului stabilit în Istanbul se află în Top 30 al căutărilor Shazam din întreaga lume, fiind și unul dintre hit-urile incontestabile ale acestei veri. Petrecerea are loc vineri, de la ora 23, în clubul care a făcut furori la deschiderea sa de săptămâna trecută. Epic vara mood (19)
Sâmbătă, epicii se strâng în același loc, de la aceeași oră, pentru un party clasic, cu muzică diversă și drink-uri fresh. La deschiderea oficială de sâmbăta trecută, publicul s-a bucurat de aer liber în Epic Garden și a dansat după ce s-a încărcat cu energie, în Epic Vara, până a răsărit soarele. Pentru mulți timișoreni a fost cel mai frumos răsărit de care s-au bucurat în ultimul timp, venind cu promisiunea multor alte nopți albe de acum înainte.
Foto: Mihai Toth (First Party at Epic Vara 17.06.2016

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP