Caz înfiorător! Detalii despre ce a putut să facă un bărbat ca să şteargă urmele unui omor

Scris de Calin Tenche la 18 Apr 2016, ora 16:14

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dat detalii despre un caz înfiorător, petrecut acum trei ani: un omor.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, prin ordonanța din 17 aprilie 2016, reținerea inculpatului Z.A. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și profanare de morminte sau cadavre.

În cursul anului 2013, în timp ce se afla în domiciliul său dintr-un sat din județul Sibiu împreună cu concubina sa și copilul acesteia (în vârstă de 4 ani), Z.A. l-a lovit pe copil, de mai multe ori, în față și în piept, iar acesta şi-a pierdut viaţa.

Ulterior, inculpatul a săpat o groapă în locuința sa unde a introdus cadavrul, după care a plecat la Târgu Mureș de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. Când s-a reîntors acasă, a dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă și soda caustică și timp de mai multe ore a întreținut focul până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos!

Pentru a-și șterge orice urmă a faptei, Z.A. a aruncat atât cazanul cât și lichidul rezultat pe malurile râurilor Târnava Mare și Mureș. Povestea a ieşit acum la iveală, iar bărbatul riscă ani grei de închisoare.

300x250 Stejarelul

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP