Colin și Kamelia, într-un videoclip ce pătrunde direct în suflet

Scris de Andrei Forte la 17 Jun 2016, ora 17:32

În urmă cu un an, chiar în aceeasi zi, Colin și Kamelia lansau “Piesa noastră”, o baladă hip hop al cărei refren se mai fredonează și astăzi. Din acest motiv, artiștii s-au reîntalnit și au îndeplinit dorința fanilor de a vedea și un videoclip la mult îndrăgita piesă. Colin  4
Filmările au avut loc la Timișoara, într-o hală abandonată de la marginea orașului, însuflețită acum de acordurile piesei de dragoste. Camerele de filmat au “dansat” mai bine de 12 ore sub îndrumarea cunoscutului producător muzical George Hora, aflat în postura de regizor. Acesta și-a dorit enorm să se ocupe de videoclip și a reusit să redea vizual întocmai starea piesei. Astfel, praful din hală a fost transformat în praf magic și încorporat într-un videoclip ce pătrunde direct în suflet.
Colin se află la primul său videoclip, cumva pe nedrept, având în vedere că acesta compune muzică și versuri de 15 ani. Artistul a spus că acum a venit momentul ca publicul să-l cunoască și că această “piesă cu suflet” merită un refren cuprins de emoția vocii Kameliei. La randul ei, Kamelia a declarat că e foarte încântată să facă parte din piesa “care se va auzi mereu”, după cum spune și un vers din refren.
Facem party și pe Facebook. Dansează și tu aici!

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP