Cum va fi vremea azi şi mâine

Scris de Gabriel Adam la 15 Mar 2017, ora 07:15

Săptămâna va continua cu zile ploioase până vineri. Azi și joi, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

AZI

Azi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi izolate în Muntenia şi în Dobrogea şi posibil precipitaţii mixte în zona montană, conform Realitatea TV.

Temperaturile maxime, apropiate de cele normale pentru această dată, se vor încadra între 7 grade în depresiuni şi 13-14 grade în sudul ţării. Către seară se va înnora în partea de nord a ţării şi în continuare sunt aşteptate şi precipitaţii. Vântul va avea intensificãri locale, în special în regiunile estice şi la munte. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În București, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe. Dimineata, 1-3 grade si la amiaza, puţin mai cald decât marți – în jur de 13 grade.

JOI

Joi, în nord, centru şi est cerul va avea înnorări si pe arii relativ extinse va ploua slab. În restul ţării, cerul va fi variabil si numai izolat poate să plouă.

Valorile termice, normale în nord, centru si est, vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite ale datei în restul ţării. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 16 grade în Oltenia, la Drobeta Turnu Severin.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat. 3…4 grade dimineaţa si o temperatura maximă de 13…14 grade.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP