Dragnea: Greşeală uriaşă pentru Iohannis, a confundat…

Scris de Gabriel Adam la 27 Nov 2016, ora 16:00

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis a făcut o greşeală uriaşă prin refuzul de a invita de 1 decembrie persoane cu probleme penale, afirmând că a confundat ”politica cu naţiunea”.

”Eu nu ştiu cine l-a sfătuit să facă această greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la ziua naţională. În cazul acesta a confundat politica cu naţiunea. 1 decembrie nu este nici ziua lui Iohannis, nici al lui Cioloş, nici a PNL şi USR, este sărbătoarea conştiinţei naţionale. Orice român are dreptul şi trebuie să se bucure de ziua naţională. Aici nu se pot pune restricţii. Cine l-a sfătuit să facă această mişcare greşită nu ştiu, dar asta este”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

El a afirmat că speră ca după alegerile din 11 decembrie preşedintele Iohannis şi toate partidele să înţeleagă că ”un război politic permanent nu ajută ţara”.

”Sper ca după aceste alegeri toată lumea să înţeleagă, preşedintele Iohannis, toate partidele, toţi liderii de partide că un război politic permanent nu ajută naţiunea română, nu ajută”, a conchis Dragnea.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP