Dragnea: Nu i se va cere lui Tudorel Toader să se înscrie în PSD

Scris de Gabriel Adam la 24 Feb 2017, ora 11:00

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că nu i se va solicita ministrului propus pentru portofoliul Justiţiei, Tudorel Toader, să se înscrie în partid, el precizând, întrebat dacă PSD i-a trasat un mandat pentru acest domeniu, că nu a vorbit până în acest moment cu acesta.

„Nu i se va solicita domnului Tudorel Toader să se înscrie în partid”, a subliniat Dragnea. Întrebat ce mandat va avea acesta la minister şi dacă PSD i-a trasat sarcini în legătură cu gestionarea acestui domeniu, Dragnea a precizat: „Eu până azi nu am vorbit cu el. Numai premierul a vorbit”.

De asemenea, întrebat dacă a contat pentru el personal votul pe care l-a dat Tudorel Toader în şedinţa CCR din 2012, privind validarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, Dragnea a infirmat. „Nu. Argumentele premierului sunt aceleaşi pe care şi eu le-aş fi avut în vedere, anume o statură profesională de necontestat, faptul că e un bun constituţionalist, un specialist în drept, membru în Comisia de la Veneţia”, a spus Dragnea.

Propunerea ca fostul judecător CCR Tudorel Toader să preia ministerul Justiţiei a fost votată în unanimitate de CExN al PSD.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP