Duminici distractive pentru copii, cu teatru de păpuși, la Iulius Mall

Scris de Ora de Stiri la 10 Sep 2016, ora 10:00

Vacanţa mare, cea mai îndrăgită de elevi, se va încheia în curând, însă distracţia la Iulius Mall Timișoara continuă. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de păpuşi, în fiecare zi de duminică.

Marionetele vor prinde viaţă şi îşi vor istorisi întâmplările de la ora 12.00, în food court-ul Almondo. Iar vestea bună este că întâlnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinantă a poveştilor vor avea loc până în luna decembrie inclusiv.

Reprezentaţiile vor debuta pe 11 septembrie 2016, cu piesa „Verde Împărat”. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia să afle „Cum s-a cumințit Ionică”, pentru ca o săptămână mai târziu, să se delecteze cu „Elefănţelul curios”. În duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai îndrăgite istorisiri: „Scufiţa roşie”, „Hansel şi Gretel”, „Capra cu trei iezi”, „Cenuşăreasa” şi „Dumbrava minunată”.

În noiembrie, copiii sunt invitaţi să intre în atmosfera de basm descrisă în piese precum: „Fata Babei și Fata Moșului”, „Muzicanții din Bremen”, „Motanul Încălțat” şi „Prâslea cel Voinic și Merele de Aur”.

În ultima lună din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentaţiile: „Pădurea Fermecată”, „Vistiernicul cel Avar” şi „Cei Trei Purceluși”.

 

Mai multe articole

300x250 Stejarelul

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP