EXPOMOBILA Timișoara ediția a II-a, locul unde puteți găsi vedetele ediție, piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate. Când începe?

Scris de Ora de Stiri la 2 Nov 2016, ora 15:31

Doriți să faceți o schimbare în locuință? EXPOMOBILA Timișoara ediția a II-a, este locul ideal de unde puteți să alegeți din varietatea produselor oferite de expozanți aceste ediții organizată de CCIAT.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 3 – 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT cea de-a 2-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă EXPOMOBILA Timişoara.

Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului.

În cadrul EXPOMOBILA Timişoara vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.

Intrarea este liberă.  Program de vizitare: 03 – 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00. Duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

NOUTATE: Vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

Sunt mai multe motivele de interes pentru publicul vizitator și profesionist:

  • mobila românească este apreciată chiar şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPO MOBILA vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător;
  • zeci de modele, variate de stiluri și tipuri de design, pentru toate gusturile;
  • fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și totodată îndrăznețe modele din producţia proprie;
  • mobilier pentru toate bugetele. EXPOMOBILA este gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat;
  • consiliere gratuită în materie de design de interior, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi preferențiale.

 

 

 

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP