Firmă amendată din cauza şoferului

Scris de Gabriel Adam la 16 Jul 2016, ora 06:00

Sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, agenţii au acționat la nivel național pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și prevenirea accidentelor grave în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului rutier public de persoane, precum și pentru impunerea respectării normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane și circulația pe drumurile publice.

La acțiuni au participat 1.754 de poliţişti, dintre care 1.085 de la Rutieră și 669 de la Ordine publică, precum și 51 de inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

În urma activităților specifice, într-o singură zi au fost verificate 5.702 autovehicule și, în urma neregulilor constatate, au fost date 2.276 de amenzi.

Pentru abaterile constatate la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost date 1.539 de amenzi.

Poliţiştii au reţinut 94 de permise și au retras 70 de certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare. În această perioadă, Poliția Română a intensificat acțiunile în trafic.

Astfel, în Timiş, un bărbat de 51 de ani a fost prins în timp ce conducea un autobuz de transport public de persoane, utilizând o cartelă tahograf aparținând altei persoane. Societatea de transport a fost amendată.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP