Guvernul lucrează la proiectul legii investiţiilor strategice

Scris de Gabriel Adam la 10 Mar 2017, ora 07:00

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că Executivul lucrează la un proiect de lege al investiţiilor strategice, act normativ care va duce la o dinamică superioară a investiţiilor, în condiţii de transparenţă.

”O lege importantă pe care am anunţat-o (este legea investiţiilor strategice – n.r.), un proiect la care se lucrează este proiectul legii investiţiilor strategice. Avem domenii extrem de importante şi aş aminti trei dintre ele şi anume tranporturi, energie şi apărare, unde inexistenţa unei asemenea legi duce la anumite blocaje care produc o stopare sau o frânare a investiţiilor publice”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că, în privinţa domeniului transporturilor, este ”arhicunoscut” că procedeele premergătoare durează mai mult decât execuţia în sine a lucrării respective.

”Prin acestă lege a investiţiilor strategice dorim ca marile investiţii care se vor derula să fie făcute într-un cadru cât se poate de transparent, dar asigurând şi o dinamică superioară a ceea ce se întâmplă în acest moment”, a mai arătat el.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP