Horoscop: Uite cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 octombrie!

Scris de Gabriel Adam la 23 Oct 2016, ora 06:00

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta, potrivit eva.ro.

Berbec

Nu se anunţă o săptămână prea liniştită pe plan sentimental pentru tine, însă, chiar dacă vei avea parte de tensiuni în cuplu, totul va trece la fel de repede cum a şi venit. Este foarte important să vă comunicaţi unul altuia problemele şi, atunci, totul se va rezolva de la sine. Nimic nu e atât de grav precum pare, aşa că nu trebuie să găsiţi motive care nu există în realitate!

Taur

Această săptămână este perfectă pentru întâlniri romantice, mai ales dacă nu eşti angajat într-o relaţie, dar îţi doreşti acest lucru. Dacă ai o persoană iubită, e posibil ca, în aceste zile, să primeşti o surpriză extrem de plăcută din partea acesteia. Orice gest romantic va aduce un plus relaţiei voastre!

Gemeni

Nu lăsa nimic şi pe nimeni să se bage în relaţia ta amoroasă în această săptămână. Situaţia ta sentimentală nu este una tocmai bună, aşa că orice bârfă te poate afecta într-un mod negativ. Dacă ai dubii cu privire la fidelitatea persoanei iubite, încearcă să lămureşti cu aceasta bănuieile care te macină înainte de a lua o decizie tranşantă!

Rac

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta de până acum pe plan sentimental. În această săptămână reuşeşti să obţii tot ce vrei de la persoana iubită, mai ales dacă vine vorba despre lucruri materiale. Nici cu dovezile de iubire nu o duci rău, afecţiunea fiind prezentă atât pentru o relaţie la început de drum, cât şi pentru una deja stabilă.

Leu

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te împaci cu persoanele cu care te-ai certat. Ai făcut multe greşeli în ultimul an şi dacă vei persist în ele vei ajunge singur. Abia acum îţi dai seama cât de importantă era fosta ta relaţie pentru tine şi nu ştii ce să faci pentru a îmbuna acea persoană. Din păcate, dacă nu îţi iei inima în dinţi pentru a cere iertare, ea nu va veni de la sine. Căieşte-te până nu e prea târziu!

Fecioară

Eşti uşor nemulţumit de persoana iubită, însă conştientizezi până la urmă că ţi-ar fi mult mai greu fără ea. Cu toate acestea, nu poţi renunţa la critica specifică zodiei tale, iar această atitudine vă poate îndepărta. Niciu relaţie nu e perfectă şi, atât timp cât greşelile nu sunt majore, ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai!

Balanţă

Vrei ca totul să iasă ca tine, iar persoana iubită îţi va reproşa acest lucru. În ultima perioadă te-ai schimbat destul de mult, atitudinea ta devenind din ce în ce mai insuportabilă pentru cei dragi. Încearcă să îţi faci o listă de priorităţi şi renunţă la ideea de a-i mulţumi pe acei oameni neimportanţi din jurul tău în defavoarea celor care ţin cu adevărat la tine!

Scorpion

Dacă nu ai o persoană iubită, aceasta este săptămâna ta! Cu siguranţă o persoană total necunoscută te va impresiona în aceste zile şi poate chiar te vei îndrăgosti fulgerător. Se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai acest statut, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru scorpionii cuplaţi. În acest caz, te vei simţi sufocat şi constrâns de persoana iubită!

Săgetător

Vei fi nevoit în această săptămână să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale. Vor fi câteva zile extrem de grele, în care oamenii apropiaţi vor trage de tine să le oferi atenţie. Încearcă să faci acest lucru şi aceştia vor aprecia, chiar dacă nu reuşeşti să o duci până la capăt. Atât persoana iubită, cât şi colegii sau prietenii te vor lângă ei acum!

Capricorn

O persoană pe care o vei întâlni în această săptămână îţi va schimba complet percepţia despre viaţă. Dacă eşti singur şi îţi cauţi cu disperare o persoană iubită, atunci e posibil ca, acum, să îţi dai seama că nu ai deloc nevoie de unul. De miercuri vei realiza că poţi fi fericit şi altfel. Ai mai multă încredere în tine!

Vărsător

Încearcă în această săptămână să înlături orice competiţie dintre tine şi persoana iubită, altfel se va produce o ruptură greu de refăcut. Dacă problemele voastre cele mai mari au legătură cu poziţia profesională sau cu venitul fiecăruia dintre voi, atunci înseamnă că trebuie să vă gândiţi bine dacă vă aflaţi în relaţia potrivită. Ori vă comportaţi ca o familie, ori vă reorientaţi!

Peşti

Relaţia ta amoroasă nu va funcţiona decât dacă te dedici ei. Nu trebuie să o faci în totalitate, însă ignoranţa cu care îţi tratezi persoanele dragi poate avea consecinţe grave în viitorul apropiat. Dacă alte planuri ale vieţii tale sunt mult mai importante decât cel sentimental, atunci ar trebui să nu mai dai nimănui speranţe!

 

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP