Horoscop: Uite cum stai cu iubirea în săptămâna 26 septembrie-2 octombrie!

Scris de Gabriel Adam la 25 Sep 2016, ora 06:00

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta, conform eva.ro.

Berbec

Între tine şi persoana iubită se va duce o luptă grea în această săptămână. Trebuie să laşi mai mult de la tine dacă nu vrei ca planurile voastre să se ducă de râpă. Este foarte important ca înainte de orice discuţie să îţi repeţi că trebuie să fii calm. Dacă vezi că dialogul purtat nu duce nicăieri, mai bine schimbi subiectul!

Taur

Este foarte important ca în această săptămână să nu îi găseşti nod în papură din orice persoanei iubite. Chiar dacă eşti ataşat de ea, trebuie să îi dai libertate şi să nu o sufoci. Fă-ţi planuri independent de ea şi las-o să facă ce vrea. În cazul în care nu eşti angajat într-o relaţie, ai toate şansele să întâlneşti pe cineva.

Gemeni

Transformă orice ceartă cu persoana iubită într-o împăcare de zile mari. Acest gen de strategie vă poate salva relaţia dacă aceasta a intrat în monotonie. Ai mare grijă la vorbe pentru că acestea pot răni mai mult decât crezi. Dacă eşti singur, nu te lăsa manipulat de prima persoană care îţi iese în cale!

Rac

Viaţa sentimentală va fi în centrul atenţiei săptămâna aceasta şi nu e nimic greşit. Încearcă să petreci mai mult timp alături de familie şi nu ceda după o perioadă mai lungă în care stai lângă cei dragi. Chiar dacă uneori ajung să te scoată din minţi, stă în puterea ta să te controlezi şi să accepţi oamenii aşa cum sunt ei!

Leu

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te ocupi mai puţin de persoana iubită şi să îi arăţi că nu poţi să-i oferi tot timpul tău liber. Nu vrei ca lumea să profite de tine!

Fecioară

Firea ta perfecţionistă şi critică îi poate enerva la culme pe cei dragi în această săptămână. Cineva îţi va da o lecţie din care vei învăţa cu siguranţă că trebuie să îţi accepţi semenii cu bune şi cu rele. Nimic din ce se poate întâmpla acum nu îţi poate face rău, de aceea fii deschis sfaturilor!

Balanţă

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să îi împaci pe toţi şi nu va fi deloc uşor. Din păcate, tu vei fi cel lăsat pe ultimul loc, însă nu va dura mult această situaţie. Dacă o rudă apropiată se bagă în relaţia ta, nu permite să creeze tensiuni între tine şi persoana iubită, dar nici nu te îndepărta sau certa cu aceasta!

Scorpion

Dacă eşti singur, săptămâna aceasta vei fi mai activ ca oricând. Eşti pus pe distracţie şi pe flirt, lucruri care îţi pot aduce fericire pe moment, însă nu pe termen lung. Trăieşte clipa fără să îţi faci iluzii, doar aşa nu vei fi dezamăgit. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, decizi să aduci ceva nou în viaţa voastră intimă.

Săgetător

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să faci faţă multor admiratoare înfocate. Din păcate, în acest moment nu e ceea ce îţi doreşti, dar le poţi refuza destul de elegant. Dacă eşti concentrat pe alte aspecte ale vieţii tale, încearcă să le laşi în aşteptare pe acestea, nu să le scoţi definitiv din viaţa ta.

Capricorn

Relaţia ta amoroasă va cunoaşte o ascensiune în această perioadă şi nimeni nu îţi poate pune nicio piedică. Cu toate că nu te aşteptai la asta, veştile bune te suprind şi te fac mai fericit decât oricând. Ai toate şansele să primeşti o cerere sau să ţi se pregătească o excursie romantică.

Vărsător

Eşti extrem de carismatic în această săptămână şi, datorită încrederii pe care o emani, poţi atrage mulţi admiratori. Dacă eşti singur, lasă-te purtat de val şi flirtează până ajungi la persoana pe care ţi-o doreşti. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei conştientiza că ai făcut alegerea corectă!

Peşti

Este foarte important ca, în această perioadă, să încerci să ajungi la o înţelegere cu persoana iubită, indiferent care ar fi miza. Nu permite micilor certuri să degenereze şi să vă strice liniştea din sânul familiei. Spre week-end, ar fi o idee bună să pregăteşti o cină romantică şi să îţi suprinzi persoana iubită cu o noapte de neuitat!

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP