Horoscop: Vezi cum stai cu dragostea în săptămâna 27 februarie-5 martie!

Scris de Gabriel Adam la 26 Feb 2017, ora 06:00

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta, potrivit eva.ro.

Berbec

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă şi de vină este doar starea ta de irascibilitate nejustificată. Partenerul de viaţă va fi cel care va trebui să îţi suporte proasta dispoziţie, nervii şi disputele fără vreun motiv real. Nu spune vorbe pe care ai putea să le regreţi apoi şi evită pe cât posibil să ai un limbaj neadecvat. Dacă ai copii, cu atât mai mult trebuie să te aduni şi să realizezi că ai un comportament greşit.

Taur

Situaţia ta amoroasă nu se va schimba cu nimic în această săptămână faţă de ultima perioadă. O atenţie deosebită trebuie să o ai în cazul în care ţi-ai făcut un iubit de curând, pentru că e posibil ca acesta să nu îşi fi arătat încă adevărata faţa. Analizează-i bine comportamentul, pentru că orice profitor sau mincinos are şi scăpări indiferent de cât de maestru în arta seducţiei se dă.

Gemeni

Săptămâna aceasta ar putea fi destul de dificilă pentru tine, deoarece vei fi nevoită să îi împaci pe toţi şi să te laşi pe tine la urmă. Chiar dacă acum este momentul tău şi e necesar să faci unele compromisuri pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, ar trebui să te mai gândeşti şi la tine din când în când. Nu uita de viaţa ta privată şi nu lăsa dragostea să îţi strice relaţiile cu prietenii ori familia.

Rac

Săptămâna aceasta vei avea atât de multă treabă la locul de muncă, încât îţi vei ignora complet partenerul, copiii sau prietenii. Din păcate, îţi vei da seama prea târziu că sacrificiile de a ajunge cineva în carieră îţi vor răpi clipe preţioase alături de cei dragi. E important să iei o pauză, să te detaşezi, aşa că o excursie scurtă ar fi o idee minunată. Vremea bună chiar te împinge către o astfel de activitate de recreere.

Leu

Situaţia dintre tine şi partenerul tău de viaţă devine din ce în ce mai instabilă. Certurile dintre vor degenerează întotdeauna şi simţi că nu meriţi ceea ce ţi se întâmplă. Dacă consideri că tu nu ai nicio vină în toată treaba asta, ai face bine să-ţi reevaluezi viaţa sentimentală şi să iei o decizie matură. Cu toate că vei suferi, poate că este indicat să luaţi o pauză în care să vă daţi seama de sentimentele voastre.

Fecioară

Începutul lunii martie îţi va aduce mai multe gesturi de iubire din partea partenerului de viaţă şi vei constata că acesta face sacrificii pentru a te mulţumi. Pentru moment, acest lucru este tot ce îţi doreşti, cu toate că pretenţiile tale cresc întotdeauna şi nimic nu te satisface complet. Dacă ai gânduri de căsătorie, încearcă să nu iei decizii de una singură, altfel iubitul tău va avea tendinţa de a se impune exagerat.

Balanţă

Viaţa ta sentimentală nu este deloc una monotonă, deşi uneori îţi place să crezi acest lucru. La tine azi este numai lapte şi miere, iar mâine nu mai schimbi nicio vorbă cu partenerul de viaţă. E posibil ca situaţia uneori încordată să fie motivul care reaprinde mereu flacăra iubirii, mai ales că mereu se termină cu împăcări sensibile. Ai grijă totuşi la vorbe, pentru că ceea ce spui îl poate răni şi pune pe gânduri pe iubitul tău pe termen lung.

Scorpion

Caută în această săptămână să te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi nu să îţi verşi nervii pe el din cauza problemelor pe care le ai pe alte planuri. Nu rezolvi nimic dacă e tensiune şi în acest sector, pentru că dacă ai o atitudine blândă, şi iubitul tău te va sprijini şi va încerca să te liniştească. Dacă eşti singură, vei putea să te concentrezi mai mult pe profesie sau pe sănătate.

Săgetător

Cu cât există mai multă comunicare între tine şi partener, cu atât problemele dintre voi vor fi mai puţine şi mai mici. Nu lăsa nimic neclarificat, mai ales dacă te ştii o fire geloasă şi posesivă. Dacă nu eşti insistentă şi nu vorbeşti mereu despre acelaşi subiect, îl poţi întreba şi îi poţi cere explicaţii cu privire la ce te macină. E nevoie de sacrificii din partea amândurora pentru a avea o relaţie liniştită.

Capricorn

Încearcă să separi viaţa profesională de cea amoroasă în această săptămână, altfel partenerul tău de viaţă sau copiii se vor cam supăra pe tine. Chiar dacă ai multe pe cap în această săptămână, nu îi împovăra pe cei dragi cu problemele tale, sau cel puţin nu exagera cu nemulţumirile. Dacă eşti singură, totul va fi mult mai simplu, pentru că vei fi nevoită să răzbeşti singură şi te vei putea concentra mult mai bine pe situaţia cu care te confrunţi.

Vărsător

Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp, nu este exclus ca în această săptămână să iasă în evidenţă diferenţele dintre tine şi partener. E nevoie de mulţi ani ca să ajungi să cunoşti omul de lângă tine, şi poate nici atunci suficient. Cel mai probabil nu este vina ta pentru ruptura care s-a produs între voi, de aceea ai face bine să investighezi şi să descoperi care este cauza. Orice comportament schimbat al iubitului ar trebuie să îţi ridice semne de întrebare.

Peşti

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână în cazul în care eşti singură şi îţi cauţi un iubit. Acum este momentul să acţionezi îndrăzneţ şi să-l abordezi pe acel bărbat pe care ai pus ochii încă de ceva vreme. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ar trebui să cauţi soluţii pentru a scăpa de monotonia din cuplu care s-a instalat fără să îţi dai seama.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP