Începe Al Treilea Război Mondial? Reacţia Rusiei la ce a făcut Coreea de Nord!

Scris de Gabriel Adam la 7 Mar 2017, ora 13:00

Rusia este profund îngrijorată de noul test balistic efectuat de Coreea de Nord, în condiţiile în care astfel de acţiuni ar putea conduce la escaladarea tensiunilor în regiune, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

„Desigur, suntem profund îngrijoraţi. Aceste acţiuni conduc la escaladarea tensiunilor în regiune. În această situaţie, în mod tradiţional, Moscova face un apel la calm către toate părţile. Rusia se va consulta cu toate părţile implicate”, a declarat Peskov, comentând pe tema relatărilor din presă privind planurile Japoniei de a discuta despre această situaţie cu Rusia.

Coreea de Nord a lansat, luni dimineaţă, patru rachete balistice în mare, în largul coastei de nord-vest a Japoniei, potrivit unor oficiali sud-coreeni şi japonezi, după ce statul a promis că va răspunde la exerciţiile militare ale SUA şi Coreei de Sud, pe care le consideră o pregătire de război.

Unele rachete au aterizat în apă la o distanţă de numai 300 de kilometri de coasta nord-vestică a Japoniei, a declarat la ministrul japonez al Apărării, Tomomi Inada.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP