Kim Kardashian va juca în filmul "Ocean's Eight"

Scris de Gabriel Adam la 19 Jan 2017, ora 16:00

La patru luni după ce a fost jefuită şi ameninţată cu arma în Paris, Kim Kardashian filmează o secvenţa pentru viitorul film cu distribuţie exclusiv feminină „Ocean’s Eight”, în care va fi prezentat şi un jaf de bijuterii, informează Reuters.

Kardashian, îmbrăcată într-o rochie diafană de culoare albă asortată cu o blană şi sora ei, Kendall Jenner, care purta dantelă albă, au fost fotografiate în New York, luni, după ce se pare că filmaseră secvenţe pentru filmul „Ocean’s Eight”, despre o gală fictivă ce are loc în Muzeul Metropolitan de Artă.

O sursă de la Hollywood a declarat că surorile Kardashian vor apărea în lungmetraj, din a cărei distribuţie fac parte Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett şi Anne Hathaway.

Editorul revistei Vogue, Anna Wintour şi designerul de modă Zac Posen au fost, de asemenea, reperaţi în apropierea platoului de filmare, a cărui intrigă include, potrivit relatărilor, şi un furt de bijuterii ce se petrece la gala anuală Met din New York, un eveniment desfăşurat pentru strângerea de fonduri, la care participă numeroase celebrităţi.

În luna octombrie a anului trecut, Kardashian a fost victima unui jaf în care i s-au sustras bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, în Paris, în timp ce participa la Săptămâna Modei.

Jaful a determinat-o pe Kim să se retragă din viaţa publică şi de pe reţelele social media, dar în ultimele două săptămâni, vedeta de televiziune a călătorit în Dubai, a început din nou să-şi facă apariţia în public şi a revenit pe popularele sale conturi de Twitter şi Instagram.

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP