MAI, anunţ pentru milioane de români. Ce trebuie să verifici la actul tău de IDENTITATE

Scris de Calin Tenche la 9 May 2016, ora 10:28

Tu votezi, MAI te informează! A fost lansată o megacampanie de informare, cu afişe, spoturi video, audio şi anunţuri pe Facebook, în perspectiva apropiatelor alegeri.

„Prin intermediul acestei campanii, alegătorii primesc recomandări utile în raport cu procesul electoral: să dețină documente de identitate valabile, să nu accepte mita electorală și să respecte confidențialitatea votului”, anunţă MAI.

Având în vedere rolul esențial pe care mediul online îl are în informarea alegătorilor, campania MAI include o componentă de informare specială și pe contul de Faceboock. Iată câteva dintre postările celor de la MAI:

„Pentru a vota ai nevoie de un act de identitate valabil. Verifică valabilitatea documentului tău!”

„Nu-ți vinde votul!”

„Prezența oricărei persoane în cabina de vot, în afara celei care votează, precum și fotografierea sau filmarea buletinului de vot sunt strict interzise!”

Schimbările de reședință în vizorul MAI. În perioada următoare, angajații MAI vor avea în vedere dinamica solicitărilor de schimbare a reședinței persoanelor, pentru a preîntâmpina situațiile fictive care au scopuri strict electorale. Situații deosebite, cum ar fi adresele unde este stabilită reședința pentru un număr mare de persoane, vor fi verificate în teren”.

Citeşte şi: DECIZIE importantă a MAI, anunţată ASTĂZI, legată de actele de identitate!

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP