Playboy se reîntoarce la pozele cu femei nud

Scris de Gabriel Adam la 16 Feb 2017, ora 16:00

Revista americană Playboy se va reîntorce la a publica fotografii cu femei dezbrăcate, după ce anul trecut au anunţat că vor renunţa la astfel de imagini.

Cooper Hefner, fiul în vârstă de 25 de ani a celebrului Hugh Hefner, a devenit directorul creativ al revistei Playboy acum câteva luni. În anul 2016 revista a anunţat că va renunţa la pozele cu femei nud, într-un efort de a creşte vânzările, scriu cei de la Huffington Post.

Cooper Hefner a postat un tweet prin care anunţa această schimbare editorială: „ Am să fiu primul care recunoaşte că modul în care revista portretiza nuditatea era depăşit, dar să renunţi cu totul la ea este o greşeală. Nuditatea nu a fost niciodată problema, pentru că nuditatea nu este niciodată o problemă. Astăzi ne reluăm identitatea şi revenim la ceea ce suntem.“

Hefner nu a fost de acord cu decizia companiei de a renunţa la pozele nud: „Nu am fost de acord cu această decizie pentru că am simţit că generaţiile Millenial şi Y nu vedeau nuditatea ca fiind problema. Problema era modul în care nuditatea şi fetele erau portretizate“.

Pe lângă această schimbare, revista va readuce câteva din rubricile sale mai vechi: „Filosofia Playboy“, „Glume de petrecere“. De asemenea, fraza „divertisment pentru bărbaţi“ de pe copertă. Hefner a declarat despre această ultimă modificare: Playboy: „va fi întotdeauna un brand de lifestyle focusat pe interesele bărbaţiilor, dar după cum rolurile de gen au evoluat, aşa vom evolua şi noi.“

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP