Primele informaţii despre noul iPhone 8: Apple ar putea renunţa la modelul 7S

Scris de Gabriel Adam la 1 Oct 2016, ora 15:00

Un angajat al unui centru Apple din Israel, ce se ocupă cu dezvoltarea componentelor hardware pentru telefoanele produse de compania americană, a declarat că noul iPhone 8 va fi „total diferit”, informează Daily Mail.

Ultimul telefon produs de Apple, iPhone 7, a fost lansat de curând, însă fanii companiei aşteaptă deja să afle ce noutăţi va avea viitorul model – iPhone 8.

Chiar dacă detaliile despre noul smartphone sunt ţinute secrete, sunt voci ce spun că viitorul model de telefon va fi total diferit faţă de tot ce a fost lansat până acum. Un angajat al unui centru Apple din Herzliya, Israel, unde sunt produse componentele hardware pentru iPhone 8, a furnizat câteva informaţii despre noul model.

Angajatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a declarat pentru Business Insider că iPhone 8 „va fi diferit de viitoarele modele”, asemănările anterioare fiind de altfel criticate de utilizatori, ce s-au plâns de faptul că nu sunt prea multe schimbări la noile versiuni de telefoane.

Până acum nu se ştiau prea multe lucruri despre noul model de iPhone, chiar dacă o sursă din interior ce a vorbit cu Nikkei Asian Review a declarat că telefonul va avea un ecran curbat, rivalizând astfel cu Samsung S7 Edge, lansat în februarie 2016.

De obicei Apple lansează un nou model, urmat de o versiune „S” în anul următor, astfel că utilizatorii se aşteaptă ca în 2017 să fie lansat iPhone 7 S. Cu toate acestea, angajatul Apple a folosit în conversaţia avută cu sursa amintită mai sus cuvintele „iPhone 8″, sugerând că Apple ar putea sări peste versiunea 7 S.

Angajaţii din Herzliya se ocupă în special cu dezvoltarea componentelor hardware ce ţin în special de camere foto/video, microcipuri şi tehnologii wireless, fiind al doilea centru Apple de cercetare şi dezvoltare, conform The Times of Israel, astfel că, după cum a declarat şi angajatul de acolo, o cameră şi mai bună va fi cu siguranţă o componentă a noului model iPhone 8.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP