Profeţia teribilă a Părintelui Ilarion Argatu

Scris de Gabriel Adam la 1 Oct 2016, ora 08:00

Părintele Ilarion Argatu a facut o serie de profeţii sumbre despre viitorul ţării noastre, totul începând din Bucureşti. “Vin vremuri grele pentru ca s-a imputinat credinta”, a avertizat unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici romani.

O catastrofa se va abate asupra Romaniei si multor alte state, a profetit parintele Ilarion Argatu, care a avut o viziune in acest sens.

“Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi, dar pustii.

Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pearagaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos, langa aragaz, un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar, haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu”, a spus Părintele, conform ganduridinierusalim.com. Părintele Ilarion Argatu a trăit între anii 1913 şi 1999.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP