Răsturnare de situaţie: Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au pus de acord

Scris de Gabriel Adam la 13 Jan 2017, ora 13:00

Angelina Jolie şi Brad Pitt au oferit prima declaraţie de comun acord pentru CNN. Cei doi actori au declarat că vor cere unui judecător privat să finalizeze divorţul, pentru a evita dezvăluirile publice care le-ar putea pune în pericol copiii şi familia.

„Părţile şi consilierii lor au semnat acorduri pentru a menţine drepturile de confidenţialitate ale copiilor şi familiei lor. Astfel, toate documentele judiciare vor fi confidenţiale şi cuplul va apela la serviciile unui judecător privat, pentru a lua hotărârile legale necesare şi pentru a facilita soluţionarea rapidă a oricăror chestiuni legate de divorţ. Părinţii s-au angajat să acţioneze pe un front comun pentru a facilita recuperarea copiilor după divorţ.”, au afirmat Angelina Jolie şi Brad Pitt, într-o declaraţie de comun acord, obţinută de CNN.

Recent, Angelina Jolie a acceptat sigilarea documentelor de divorţ şi a celor referitoarea la custodia celor şase copii, la cererea lui Brad Pitt. Brad Pitt o acuza dur pe Jolie în ultimele acte depuse în instanţă, unde sesiza acţiunea inconştientă a actriţei de a dezvălui detalii intime din viaţa copiilor pe care îi au împreună: „Angelina nu are autocontrol”, declara Brad Pitt, citat de revista People.

Pitt a depus în instanţă pe 21 decembrie un memorandum în care şi-a reînnoit cererea către judecător de a sigila documentele legate de custodie. Actorul sublinia argumentele pentru care îşi doreşte ca litigiul în privinţa custodiei copiilor să rămână privat. Actriţa Angelina Jolie a acceptat în cele din urmă dorinţa lui Brad Pitt de a sigila documentele.

În documentele obţinute de revista People, Pitt o acuză dur pe Jolie pentru că le-a compromis imaginea celor şase copii ai cuplului.

Jolie „este determinată să ignore orice acord şi standard care să asigure bunăstarea copiilor”, se arată în documentul depus de actorul Brad Pitt.

Pitt afirma că Jolie „a expus copiii în public, a dezvăluit care sunt numele terapeuţilor care se ocupă de ei, dar şi identitatea altor persoane din domeniul medical”.

Actorul preciza că „Angelina nu are un mecanism de autocontrol” pentru a preveni informaţiile private să fie dezvăluite public. Actriţa a depus acte ce conţin informaţii intime în instanţă.

Brad Pitt şi-a petrecut aniversarea vârstei de 53 de ani alături de prieteni apropiaţi, însă apropiaţi ai actorului au declarat că acesta nu şi-ar fi văzut copiii.

Actorul care are şase copii: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne împreună cu fosta sa soţie, Angelina Jolie, cu care se află în divorţ, şi-a sărbătorit aniversarea pe 18 decembrie, cu o masă frugală, alături de apropiaţi.

Un apropiat al lui Pitt a declarat: ”Brad Pitt şi-a sărbătorit ziua de naştere bucurându-se de o cină liniştită în compania unor prieteni vechi, apropiaţi”.

”Brad se străduieşte să nu facă vâlvă şi plănuieşte să nu se afle în lumina reflectoarelor până când nu este finalizat divorţul şi custodia copiilor. Nu l-a interesat să-şi sărbătorească ziua de naştere în vreun restaurant celebru”.

Lui Brad i s-au permis să-şi viziteze copiii în cadrul unor vizite supravegheate de când Angelina Jolie a intentat divorţul în septembrie şi se crede că vedeta nu i-a văzut în ziua aniversării sale.

Apropiatul lui Pitt a declarat pentru HollywoodLife.com: ”Brad nu va face nimic care să interfereze cu lupta pentru custodie şi nu doreşte să apară în ipostaze cum că şi-ar da întâlniri romantice sau că participă la petreceri. Atenţia sa în prezent este de a se concentra pe sine şi pe a-şi reconsolida relaţia cu copiii săi”.

Pe de altă parte, în relatările presei a apărut acuzaţia că cei doi băieţi mai mari ai lui Pitt, Maddox – pe care actorul este acuzat că l-ar fi lovit în timpul unui conflict pe avionul privat – şi Pax au refuzat să-şi vadă tatăl.

În septembrie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au căzut de acord să participe la sesiuni de terapie în familie ca parte a acordului de custodie temporară asupra copiilor.

În ciuda faptului că Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt după peste zece ani de relaţie, aceasta s-a bucurat de sărbătorile de iarnă din 2016 alături de copiii săi, într-o vacanţă petrecută pe pârtia de ski, din staţiunea exclusivistă Crested Butte, statul Colorado.

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP