Simona Halep a CÂȘTIGAT un nou premiu

Scris de Gabriel Adam la 7 Nov 2016, ora 08:00

Simona Halep, a patra jucătoare de tenis a lumii, a reuşit cel mai spectaculos punct de la Turneul Campioanelor, conform unei anchete a WTA. Halep s-a aflat pe primul loc în preferinţele fanilor, cu o lovitură superbă pe care a executat-o în meciul din grupe contra campioanei Dominika Cibulkova.

Halep nu a trecut de grupe la Singapore, însă a lăsat o impresie frumoasă în ultimul meci (3-6, 6-7 cu Cibulkova). Simona a ieşit în evidenţă în special cu o lovitură rar întâlnită în tenis, care a primit nu mai puţin de 69% din voturi pe site-ul wtatennis.com. Pe locul secund, la o distanţă uriaşă (10%), s-a clasat Svetlana Kuzneţova, rusoaica reuşind punctul spectaculos în duelul cu Garbine Muguruza din grupe. Podiumul este completat de Dominika Cibulkova (7%), campioana competiţiei fiind nominalizată de trei ori în sondajul respectiv.

Cum au votat suporterii pe site-ul WTA:

1. Simona Halep – 69%

2. Svetlana Kuzneţova – 10%

3. Dominika Cibulkova – 7%

4. Dominika Cibulkova – 6%

5. Svetlana Kuzneţova – 3%

6. Madison Keys – 2%

7. Dominika Cibulkova – 2%

8. Karolina Pliskova – 1%

Fanii au fost fascinaţi de lovitura Simonei, care a blocat incredibil un atac pe care 99% din jucătoarele din circuit nu l-ar fi putut ajunge! Răspunsul ei a lăsat-o fără replică pe Dominika, mingea aterizând precum o scurtă perfectă, lângă fileu.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP