Sorin Grindeanu promite nominalizări "de nerefuzat" pentru portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri

Scris de Gabriel Adam la 16 Feb 2017, ora 08:00

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat că a discutat cu liderii PSD şi ALDE chestiunea desemnării viitorilor miniştri de la Justiţie şi Mediul de Afaceri, astfel încât propunerile care vor fi înaintate şefului statului să fie ”de nerefuzat”.

”Am avut discuţii şi cu liderii coaliţiei astăzi şi voi avea şi în zilele următoare astfel încât propunerile pe care le vom înainta preşedintelui să fie de nerefuzat”, a declarat Sorin Grindeanu, în timpul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

El a precizat că lista cu posibilii înlocuitori ai lui Florin Iordache şi Florin Jianu este una comună, a sa şi preşedinţilor PSD şi ALDE.

Premierul a reiterat posibilitatea desemnării unui ministru tehnocrat la Ministerul Justiţiei: ”Este o variantă pe care o luăm în calcul”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că premierul Sorin Grindeanu este cel care va face propunerea privind noul ministru al Justiţiei, el arătând că aceasta va fi înaintată coaliţiei de guvernare PSD-ALDE spre aprobare. ”Ministrul Justiţiei va fi propus de premier. Sigur că va fi propus coaliţiei care susţine acest Guvern şi ulterior preşedintelui. Va fi o propunere a premierului, aşa funcţioneză lucrurile. Fiind un Guvern politic, la un moment dat, şi Parlamentul trebuie să aprobe, implicit partidele”, a spus Dragnea.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP