Suporterii Iașului, la picioarele antrenorului Timişoarei

Scris de Gabriel Adam la 1 Oct 2016, ora 06:00

Ionuț Popa a revenit aseară pe stadionul din Iași, de această dată ca adversar al moldovenilor, câștigând cu scorul de 1-0.

Tehnicianul de 63 de ani, aflat acum pe banca Timișoarei, a fost aplaudat la scenă deschisă de fani, care i-au cerut să se întoarcă în Copou, unde a antrenat în jur de 7 ani.

În timp ce acorda interviul de la finalul meciului pe care l-a câștigat cu 1-0, prin golul lui Octavian Drăghici, Ionuț Popa a fost reperat de suporteri: „Hai, nea Popică! Hai, nea Popică!”, a fost scandarea preferată a fanilor, care l-au emoționat profund pe tehnicianul bănățenilor.

„Ca antrenor oaspete, să fii aclamat în halul acesta, înaintea jocului, în timpul jocului și la sfârșit… poate trăiesc cele mai mari emoții din cariera mea. Este pentru prima oară când spun că mă bucur că m-am făcut antrenor. În oraș m-au oprit oamenii pe stradă, m-au sărutat…”, a fost reacția lui Popa.

Imediat după interviu, antrenorul lui Timișoara s-a îndreptat spre suporterii care îl așteptau la gard și a stat de vorbă cu aceștia.

Născut în județul Arad, Ionuț Popa a pregătit-o de două ori pe UTA, dar cea mai frumoasă perioadă a avut-o la Iași, unde a antrenat în 3 rânduri, ultima oară între 2011 și 2012.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP