Un suporter a dat în judecată UEFA şi un arbitru!

Scris de Gabriel Adam la 27 Nov 2016, ora 14:00

Un suporter-cotizant (socio) al clubului spaniol Atletico Madrid a dat în judecată UEFA şi pe arbitrul Mark Clattenburg pentru că a validat golul marcat de Sergio Ramos în finala Ligii Campionilor, din poziţie de ofsaid, informează Marca.

Sergio Ramos a deschis scorul în finala Ligii Campionilor, disputată la Milano, între Real Madrid şi Atletico Madrid, câştigată de formaţia lui Zinedine Zidane la loviturile de departajare, iar arbitrul englez Mark Clattenburg a validat golul, în ciuda faptului că Ramos se afla în poziţie de ofsaid. Yannick Carrasco a egalat, iar meciul s-a decis la penalty-uri.

Conform informaţiilor oferite de Marca, Jose Antonio Campon i-a reclamat unui tribunal din Madrid pe Clattenburg şi cei de la UEFA, cerându-şi cei 160 de euro, bani plătiţi pe bilet, înapoi. Mai mult, suporterul lui Atletico cere daune în valoare de 1.600 de euro pentru „trauma suferită din cauza golului”.

Jose Antonio Campon spune că i-a acţionat în judecată pe cei de la UEFA pentru că „nu au făcut tot posibilul să se asigure că arbitrajul va fi corect şi imparţial şi au în cadru persoane care nu pot oferi ceea ce se cere de la ei (n.r. – arbitrul Mark Clattenburg)”.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP