Vezi cu ce zodie te potrivești perfect în PAT

Scris de Gabriel Adam la 7 Nov 2016, ora 16:00

Află în funcție de zodia ta cu cine te potrivești în pat și de cine să te ferești.

Berbec

Ai o personalitate plăcută care atrage mulţi bărbaţi. Dar nu toţi sunt capabili să ţină pasul cu tine în pat. Cel mai bine te înţelegi cu un Leu, care este plin de viaţă şi de idei, la fel ca tine. Lui îi place să fie centrul atenţiei, iar pe tine nu te deranjează asta, atât timp cât este atent şi la nevoile tale.

Alte zodii potrivite: Săgetător, Gemeni

De cine să te fereşti: Rac

Taur

Eşti o femeie pasională, caldă, care apreciază dragostea mai mult decât sexul. De aceea, te potriveşti cu bărbatul Rac. Este atent, înţelegător, iubitor şi pune nevoile tale pe primul plan. Împreună “construiţi” pas cu pas o relaţie sentimentală şi sexuală fericită.

Alte zodii potrivite: Taur, Peşti

De cine să te fereşti: Gemeni

Gemeni

Îţi place să explorezi, să mergi pe căi noi, să încerci mereu altceva. Din punct de vedere sexual, puţini parteneri pot ţine pasul cu tine şi cel mai indicat ar fi să încerci cu un Berbec. Nativul Berbec se plictiseşte repede, aşa că îl va cuceri plăcerea ta de a încerca mereu altceva.

Alte zodii potrivite: Săgetător, Gemeni

De cine să te fereşti: Rac

Rac

Romantică şi sentimentală, eşti o tradiţionalistă în pat şi îţi trebuie multe dovezi de iubire ca să te abandonezi complet în braţele unui bărbat. Cel mai bine te-ai potrivi cu un Peşte fiindcă şi el este la fel de romantic şi la fel de temător ca şi tine. Cine te-ar putea înţelege mai bine?

Alte zodii potrivite: Scorpion, Rac

De cine să te fereşti: Berbec

Leu

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi ai tendinţa să domini atât prietenii, cât şi partenerul de viaţă şi de sex. Numai bărbatul Gemeni, care are o personalitate la fel de puternică, îţi poate ţine piept şi te poate îmblânzi. Ai nevoie de un bărbat cu multă încredere în el ca să vă puteţi înţelege.

Alte zodii potrivite: Balanţă

De cine să te fereşti: Capricorn

Fecioară

Eşti o perfecţionistă care nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură nici în pat, nici în general. Ai nevoie de un bărbat aflat şi el în căutarea perfecţiunii, iar acesta este Capricornul. Vei fi uimită se vezi cât de pasional este, în ciuda aparenţelor, şi vei reuşi să scoţi la iveală latura lui sexy.

Alte zodii potrivite: Scorpion, Taur, Rac

De cine să te fereşti: Vărsător

Scorpion

Eşti o femeie complicată, dar carismatică, pasională şi sexy. Mulţi bărbaţi te-ar dori, dar puţini îţi pot face faţă în pat. Deşi nu pare aşa de pasional ca tine, Capricornul este singurul care poate să-ţi ofere o viaţă sexuală împlinită. Este un amant înfocat dacă ştii să scoţi la iveală “fiara” din el, iar tu eşti una din puţinele femei care pot face asta.

Alte zodii potrivite: Peşti, Fecioară

De cine să te fereşti: Berbec

Săgetător

Ai atât de multă încrede în tine, încât majoritatea bărbaţilor se intimidează. Numai Berbecul îţi poate oferi ceea ce ai nevoie în pat, pentru că este un semn la fel de exploziv, energic, optimist. Nu doar că nu se intimidează, dar îl incită atitudinea ta de femeie fatală.

Alte zodii potrivite: Leu, Balanţă

De cine să te fereşti: Rac

Capricorn

Ai nevoie de ceva timp ca să cunoşti un bărbat înainte să ajungi cu el în pat, iar la început eşti reţinută şi uşor complexată. Scorpionul este singurul care te poate face să ieşi din carapacea ta şi să devii femeia senzuală şi pasională pe care el şi-o doreşte. Lângă el, eşti şi tu uimită să vezi cât de sexy te simţi.

Alte zodii potrivite: Taur, Fecioară

De cine să te fereşti: Berbec

Vărsător

În pat eşti sălbatică şi imprevizibilă. Chiar dacă nu pare la început, partenerul perfect pentru tine este nativul din Fecioară. Mai romantic şi mai potolit, el reuşeşte să te tempereze şi să-ţi demonstreze că poţi fi satisfăcută şi dacă faci dragoste, nu doar sex.

Alte zodii potrivite: Gemeni, Săgetător

De cine să te fereşti: Rac

Peşti

Eşti atât de romantică şi afectuoasă încât majoritatea bărbaţilor se sperie. Nimeni nu te înţelege mai bine decât un alt Peşte, la fel de sentimental ca şi tine. Se abandonează în braţele tale aşa cum tu te abandonezi în ale lui şi fiecare este mai preocupat de plăcerea celuilalt, conform realitatea.net.

Alte zodii potrivite: Capricorn

De cine să te fereşti: Leu

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP