Vezi cum poți să-ţi scazi tensiunea arterială în 2 minute, fără medicamente!

Scris de Gabriel Adam la 2 Mar 2017, ora 16:00

Hipertensiunea arterială, cunoscută de asemenea sub numele de tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicată face că inima să pompeze într-un ritm mai accelerat faţă de ritmul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine.

Hipertensiunea arterială este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), insuficientă cardiacă, anevrisme ale arterelor (de exemplu anevrism aortic), boală arterială periferică şi este cauza bolilor renale cronice.

Chiar şi o creştere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o sperana de viaţă mai redusă.
În cazul în care suferi de această condiţie de sănătate, simţi că îţi creşte brusc tensiunea şi nu ai la îndemână medicamentele prescrise de medic pentru scăderea acesteia, iată mai jos cea mai simplă şi eficientă metodă de scăderea a tensiunii arteriale în maxim 2 minute!

Acesta este un secret dezvăluit de Gennadiy Malahov, un specialist al medicinei alternative din Rusia. Secretul scăderii tensiunii arteriale îl constă „respiraţia cu stomacul”!

Aşadar, în cazul în care aveţi tensiune ridicată, pur şi simplu „respiraţi cu stomacul”. Acest exerciţiu va calmează şi vă va ajuta la scăderea tensiunii.

Mai întâi, inspiraţi şi ţineţi aerul în abdomen. Apoi expiraţi în aşa fel încât aerul să va rotunjească stomacul. Cu cât veţi expira şi inspira mai încet, cu atât veţi fi mai calmi.

În timp ce inspiraţi, imaginaţi-vă că va umpleţi cu energie pozitivă iar când expiraţi, gândiţi-va că eliminaţi din organismul vostru toată energia negativă. Faceţi asta timp de 2 minute, fără pauză, şi veţi aduce tensiunea la valori normale!

În timpul „respiraţiei cu stomacul”, vasele noastre de sânge se relaxează, inima este mult mai odihnită, circulaţia sângelui se uniformizează iar rezultatul va fi o tensiune arterială mai mică, scrie secretele.com.

Mai multe articole

300x250 Stejarelul
IULIUS MALL 1
RADIO TIMISOARA
FASHION FRIDAYS

PRIETENII NOŞTRII

Petre Nicoara HP